Ma 2018. február 21., szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.

Rövid hírek

A modellként híressé vált és azóta is szépfiú szerepeiről ismert John Abraham újra kilép az izmos, jóképű macsó skatulyájából. Deepa Mehta Waterje után a Jhoota Hi Sahiban bizonyíthatja, hogy képes más típusú szerepek eljátszására. Új filmjében egy lúzert alakít, aki hazugságokkal próbálja lenyűgözni telefonos beszélgetőtársát, Mishkát (a női főszerepben Pakhi, a rendező, Abbas Tyrewala felesége látható).

A Jhoota Hi Sahi nem csupán Abraham, hanem az Indiában sikert aratott Jaane Tu... Ya Jaane Na rendezője, Abbas Tyrewala, illetve a zenét jegyző A. R. Rahman miatt is az év egyik legjobban várt filmje.

 

 

Trailer:

 


 

A Percept Picture Company Commissioner címmel akar filmet csinálni Lalit Modi, az Indian  Premier League (az indiai  krikettbajnokságok legfelsőbb osztálya) elnökének életéből. Modi szerepét először Shahrukh Khannak ajánlották, aki személyes okokra és Ra. One című film készületeire hivatkozva nem fogadta el a felkérést. Később Modi személyes felkérését is elutasította, valószínűleg mert nem akar a férfi személye körüli vitákba keveredni. A film készítői azóta Ajay Devgant vagy Irrfan Kahnt szeretnék SRK helyére szerződtetni. Szintén problémát jelent a rendező személyének megtalálása, mivel az elsőként felkért  Madhur Bhandarkar (Fashion) nem volt hajlandó részt venni az erősen vitatott Commissioner készítésében. A következő jelölttel, a kevésbé tapasztalt Shamin Desai rendezővel pedig a napokban folynak a tárgyalások.

  

A híresztelések szerint Shahid Kapoor és Vishal Bhardwaj, a Kaminey rendezője a film második részét tervezik. A projekt útját a színész egyengeti, eredetileg ő győzte meg a rendezőt a folytatásról, hiszen az első rész kettős szerepe (ott Shahid Kapoor egy ikerpárt alakított) a szakma és a közönség részéről is elismerést hozott a színésznek. Bár a rendező jelenleg el van foglalva a Priyanka Chopra főszereplésével készülő Saat Khoon Maaf munkálataival, izgatottan nyilatkozott a Kaminey 2 terveiről, és lehetségesnek látja annak minél korábbi előkészítését. 

 


 

Hozzászólások   

 
#1 Anjali 2010-09-06 19:58
O oooo Shahid, Shahrukh, John... jajaj a szivem...
 
 
#2 katka50 2010-09-07 21:14
A Water nagyon szép (művész) film. Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a szépet. Lisa Ray is szép szerepet kapott benne, nemcsak J. Abraham.
Egyébként Shahid Kapur és J. Abraham (hacsak egy jelenet erejéig is) a Shikharban játszottak együtt. Ezt is bátran ajánlom azoknak akik szeretik a szépet. Amúgy a szereposztás magáért beszél: Ajay Devgan, Bipasha Bashu, John Abraham, Amrita Rao, Shahid Kapoor és a csodálatos indiai természet, a címadó dallal:http://w ww.youtube.com/ watch?v=itJGnQV 1oLE
 
 
#3 kadarferenc 2010-09-08 17:28
Kösz a tippet! Amrita + Bipasha? Oh, mon coeur! :roll:
 
 
#4 katka50 2010-09-08 19:03
Feri, és kedves mindenki, akit érdekel: most kezdtem fordítani, egy kis türelem, kb mennyi is? Na mindegy, jelzem, ha kész.
 

A hozzászóláshoz be kell lépned.

Vetítések

2016. július 1. 18:00
Hawaa Hawaai  (2014)
Indiai Kulturális Központ

2016. július 15. 18:00
Prem Ratan Dhan Payo (2015)
Indiai Kulturális Központ

2016. július 29. 18:00
Shool (1999)
Indiai Kulturális Központ

2016. augusztus 19. 18:00
Hum Saath Saath Hain (1999)
Indiai Kulturális Központ

2016. szeptember 2. 18:00
Iqbaal (2005)
Indiai Kulturális Központ

2016. szeptember 16. 18:00
Koi Mil Gaya (2003)
Indiai Kulturális Központ

2016. október 28. 18:00
Phir Milenge (2004)
Indiai Kulturális Központ

Legújabb hozzászólások
Filmajánlók véletlenszerűen

Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001)

Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001)

 A Kabhi Khushi Kabhie Gham... a bollywoodi filmtörténet egyik legnagyobb klasszikusa, mely felkerült az angliai és az amerikai filmes toplistákra, és megnyitotta a német piacokat a bollywoodi filmek előtt. A Kabhi Khushi Kabhie Gham... ugyanakkor az indiai film egyik legnagyobb...

London Paris New York (2012)

London Paris New York (2012)

Egy bolondos fiú, egy komoly, naiv lány, három időpont, három város, három nagyon különböző találkozás. A London Paris New York a modernizálódó bollywoodi szerelmi románcok egyik jól sikerült, szórakoztató darabja. Nikhil gazdag, elkényeztetett, kissé léhűtő indiai fiú, akinek a bátyja fiatalon...

Sorry Bhai! (2008)

Sorry Bhai! (2008)

Az utóbbi időben egyre több olyan „középutas” film készül Bollywoodban, mely a hagyományos hindi filmes sémáktól elszakadva, modern figurákkal, jól megírt történetekkel és természetes színészi játékkal tud szórakoztatni. A Sorry Bhai! ennek az irányzatnak az egyik...

Bobby (1973)

Bobby (1973)

 A Bobby a bollywoodi filmtörténet egyik örök darabja, mely a mai napig lázba hozza az indiai nézőket, amely sztárrá tette akkor pályakezdő, fiatal főszereplőit, és amelynek dalai szinte egytől egyik örökzöld slágerekké váltak.